Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: MamaVika  
Хто вже носив шорти від LuForu?
tbes50203Дата: Пятница, 25.04.2025, 18.49.02 | Сообщение # 1
Читательница

Наградки и призы:
Привіт усім! Дівчата, хто вже носив шорти від LuForu? Побачила у них нову колекцію, і одні шорти прям засіли в голові — такі світло-бежеві, з високою посадкою, виглядають дуже лаконічно, але водночас щось у них є особливе. От думаю, чи варто брати. Цікавить, по-перше, як вони на фігурі сидять — в мене стегна ширші, ніж талія, тому зазвичай важко щось підібрати. А по-друге, як взагалі якість — чи не кошлатяться після прання, чи тканина не просвічується? Бо виглядають делікатно. Якщо хтось мав справу — поділіться, будь ласка, досвідом

evanduke324Дата: Пятница, 25.04.2025, 19.44.53 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
Я натрапила на https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ десь рік тому випадково в Instagram, якраз коли шукала щось особливе на весну. І з того часу вже маю три речі від них, зокрема й ті самі шорти, про які, здається, ти говориш — вони з щільної бавовни, з декоративною застібкою збоку й трохи завищеною талією. На перший погляд — так, виглядають дуже концептуально і навіть трохи «високою модою», але носити їх виявилось напрочуд зручно. Що мені сподобалось — це якість тканин. Вони або натуральні, або з мінімальними синтетичними домішками, але добираються дуже грамотно — не парять, не електризуються. Шорти не розлазяться після прання, шви всі рівнесенькі, ніде не натирають. І головне — посадка! Вони чітко підкреслюють талію, але водночас не здавлюють живіт. Я ношу їх із білою лляною сорочкою або з топом — в обох варіантах виглядає круто. До речі, вони досить універсальні: і на місто, і на пляж, і навіть на якісь літні вечірки. Окремий плюс — вони не як у всіх. Це не масмаркет. Ще маленький лайфхак: якщо береш щось з LuForu, уважно читай розмірну сітку. Вони трохи нестандартно маркують — я зазвичай ношу S, а у них брала M. Але все прийшло швидко й гарно запаковане. Ще класно, що це наш бренд — купуєш речі й водночас підтримуєш українське.

thiefcrazy98Дата: Суббота, 26.04.2025, 11.07.32 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
О, цікаво почитати про ці шорти! Я поки лише зберігала їх собі в "вибране", але після таких відгуків замислилась серйозніше. Подобається, що LuForu роблять речі, які можна носити не тільки "на вихід", а й у повсякденному житті. Дуже бракує зараз одягу, який не просто стильний, а ще й практичний.

julialemon4kДата: Суббота, 03.05.2025, 17.48.46 | Сообщение # 4
Читательница

Наградки и призы:
  • Цікаво, ан аскільки добре тримають форму — не витягуються на колінах або ззаду?

https://kidstime.org.ua/ - казки для дітей, розмальовки!

•  
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025