mrcarlproton | Дата: Четверг, 23.04.2026, 11.19.29 | Сообщение # 1 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Вирішив поділитися своїми граблями, може комусь зекономить гроші зараз, на початку весняного сезону.
Роками робив одну й ту саму помилку: купував для роботи в гаражі та по двору дешеві камуфляжні штани на ринку або просто доношував старі джинси. Риночні речі стабільно розходяться по швах, якщо різко присісти або стати на коліна, а в джинсах вічно бракує нормальних кишень під рулетку чи телефон. Цього квітня мене це остаточно дістало, коли розірвав чергову пару, лагодячи паркан.
Зрозумів, що скупий реально платить двічі, і вирішив один раз нормально вкластися. Згадав, що кум дуже хвалив німців в плані робочого одягу, тому теж надумав купити робочі штани Страус тут https://ua-strauss.com/product-category/pants/, бо там нормальний вибір розмірів і сподобались відгуки про сайт. Що я вам скажу: це просто інший вимір. Тканина міцна, бруд елементарно зчищається сухою щіткою, на колінах нічого не протирається і не витягується. Тож мій висновок з цього всього простий: краще один раз взяти фірмову річ, якої спокійно вистачить на 4-5 років роботи по господарству, ніж щовесни купувати новий дешевий непотріб. Всім гарного сезону і легких ремонтів!
|
|
|
|