ivanrozhkov986 | Дата: Четверг, 23.04.2026, 20.40.47 | Сообщение # 1 |
|
Хозяйка
Страна: Нидерланды
Район: Limburg
Наградки и призы:
|
Не часто пишу але вирішив поділитися бо тема дійсно важлива особливо для тих хто стикався з травмами і знає як складно проходить процес відновлення я сам через це проходив і тому дуже уважно ставлюся до нових рішень коли почув про Biodrook спочатку поставився скептично але потім вирішив розібратися більш детально і зрозуміти що це таке і як це працює найбільше мене зацікавило як використовується 3Д друк кісток https://stellashop.com.ua/ru/kondytsioner-dlia-volossia/ бо це виглядає як серйозний технологічний крок вперед адже можливість створювати індивідуальні структури під конкретну людину відкриває нові можливості для відновлення для мене як для чоловіка важливо бачити логіку і практичний результат і тут це є бо технологія вже використовується і має реальні кейси також варто сказати що Biodrook не виглядає як черговий проєкт який просто намагається заробити на тренді а скоріше як команда яка дійсно розвиває напрям і це викликає довіру особисто я після ознайомлення почав по іншому дивитися на сучасні медичні технології і зрозумів що вони можуть реально допомагати людям тому якщо хтось зараз шукає інформацію або варіанти відновлення раджу хоча б ознайомитися з цією темою бо це може бути корисно
|
|
|
|