Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Кольорові метали
ivanrozhkov986Дата: Суббота, 27.09.2025, 18.34.49 | Сообщение # 1
Домоседка
Страна: Нидерланды
Район: Limburg

Наградки и призы:
Доброго дня всім! У мене історія, яка, думаю, знайома багатьом чоловікам. Є гараж, де я постійно щось роблю: то ремонти, то переробки. І от за кілька років там накопичилося дуже багато старого металу. Це й дроти, і алюмінієві листи, і навіть старі змішувачі, які я зняв під час ремонту ванної. Все це складалося в коробки й просто займало купу місця. Дружина постійно просила прибрати, а я тільки відкладав. Одного разу сусід розповів, що він весь такий метал здає і непогано на цьому заробляє. Я вирішив перевірити, бо раніше думав, що це марна справа. Почав шукати, і серед різних варіантів звернув увагу на Прийом кольорового металу Харків https://metallolom.kh.ua/categories/non-ferrous-metal зізнаюся їхав із недовірою але був приємно здивований. Ваги все показали точно, гроші віддали одразу, ніяких відмовок. За кілька старих речей я отримав більше, ніж очікував. Вирішив зробити це звичкою: збираю, сорту, а потім раз на кілька місяців відвожу. Так я й порядок у гаражі навів, і додатковий заробіток маю.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025