Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Ключові технології у холодильниках Samsung.
dimon161987dimДата: Среда, 04.03.2026, 11.56.32 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Сучасні холодильники Samsung вирізняються не лише стильним дизайном, а й передовими технологіями, що роблять їх використання зручним та ефективним. Особисто для мене важливо, щоб продукти залишалися свіжими якомога довше, і саме тому я обираю моделі з технологією Twin Cooling Plus, яка забезпечує окреме охолодження для холодильника та морозильної камери. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають запахи одне одного, що часто стає проблемою у звичайних пристроях.

Ще однією моєю улюбленою функцією є All-Around Cooling, яка рівномірно розподіляє холодне повітря по всіх полицях https://www.sama-mama.com/holodil....i-model. Я помічаю, як це допомагає уникнути перепадів температури, особливо коли дверцята відкриті кілька разів на день. Це особливо корисно, якщо у вас велика родина і харчові продукти швидко змінюють своє місце у холодильнику.

Samsung також пропонує інноваційну технологію Digital Inverter, яка автоматично регулює швидкість компресора відповідно до потреб охолодження. Особисто я відчуваю різницю в енергоспоживанні – пристрій працює тихо і ефективно, що для мене було важливим фактором при виборі холодильника. Ця технологія продовжує термін служби холодильника, що робить його більш надійним та економним у використанні.

Не можна не згадати і FlexZone, що дозволяє трансформувати морозильну камеру у додатковий холодильник або навпаки. Я часто користуюся цією функцією, коли потрібно охолодити напої або зберігати свіжі продукти для вечірки – це неймовірно зручно. Крім того, сучасні моделі Samsung оснащені No Frost, що повністю усуває утворення льоду і значно полегшує догляд за холодильником.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026