| 

Гоління
				 | 

| 
| 
  | 
| 
  | 
| 
  | 
 AnastasiiaKrilova  | Дата: Воскресенье, 04.06.2023, 15.51.40 | Сообщение # 4 |  

Домоседка 

Район: Архангельская область 

Наградки и призы: 
  | 
Ненавиджу голити ноги. Вже за два дні жорстка щетина з'являється знову....
 |  
         | 
 |   
  | 
 vikkidym  | Дата: Понедельник, 05.06.2023, 16.05.44 | Сообщение # 5 |  

Домоседка 

Наградки и призы: 
  | 
Цитата AnastasiiaKrilova (  )   Ненавиджу голити ноги. Вже за два дні жорстка щетина з'являється знову....  От саме тому я і наважилась нарешті на лазерку. Шукаю в Івано-Франківську хороший салон
 |  
         | 
 |   
  | 
 mila-malinina-85  | Дата: Вторник, 06.06.2023, 12.37.33 | Сообщение # 6 |  

Домоседка 

Наградки и призы: 
  | 
Цитата vikkidym (  )   От саме тому я і наважилась нарешті на лазерку. Шукаю в Івано-Франківську хороший салон  Правильно ви все робите! Я сама живу в місті Івано-Франківсь і для мене лазерна епіляція https://moveo.com.ua/if/ там само стала справжнім спасінням! Дуже комплексувала завжди через те, що волосся було багато, воно було чорним і надто жорстким. І як раз таки лазер його дуже добре взяв. Працівники салону MOVEO чудово знають свою справу і реально досвідчені фахівці. По вулиці Михайла Мулика, 10 салон знаходиться.
 |  
         | 
 |   
  | 
 ivankazhuk6  | Дата: Понедельник, 19.06.2023, 12.11.19 | Сообщение # 7 |  
| 
 Домоседка 

Наградки и призы: 
  | 
На мою думку лазерка - найкращий метод, але треба розуміти, що знадобиться не 1 процедура, а цілий курс.  Якщо фінанси не дозволяють, можна обрати шугар, результат досить тривалий у порівнянні з голінням.
 |  
        | 
 |   
  |