Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Як вибрати пряжу й не провалити подарунок дружині
serhiikovalskiДата: Среда, 10.12.2025, 21.22.16 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Хлопці й дівчата, виручайте. Хотів зробити дружині сюрприз — вона давно мріє про нову пряжу для своїх «проєктів». Зайшов у магазин, а там стільки тих Alize, YarnArt, Cotton Gold, що я відчув себе, ніби вибираю деталі для ракети. Хотів щось ніжне, тепле, може для светра… але взагалі не розумію, що брати. Може, хтось проходив через таку чоловічу ініціативу і залишився живий?

yuriy_hrynevskyДата: Среда, 10.12.2025, 21.24.04 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
О, знайома біль. Я минулого року вирішив купити дружині пряжу «на око» — так вона потім сміялась, бо я вибрав нитки для амігурумі замість пряжі для шарфа. Тому головна порада: дивись на склад і товщину нитки, там завжди пишуть. І ще — краще брати щось із перевірених брендів, у жінок від того одразу очі світяться. Якщо не впевнений, бери універсальну напіввовну, з неї вони в’яжуть майже все.

viktorkoroviakДата: Среда, 10.12.2025, 21.25.14 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
У мене була та сама історія, коли хотів показати, що теж «в темі» її хобі. Розбирався пів вечора, поки не знайшов нормальний магазин.
Ось тут вибір великий і все по-людськи видно: https://vjazhuprjazhu.ua/ua/
Я тоді просто обрав кілька кольорів із її улюбленої палітри й не прогадав. Магазин адекватний, не завалює незрозумілими назвами. Та й якість хороша — дружина потім ще дякувала, що я вперше купив «саме те». Так що, якщо хочеш справді здивувати, глянь там і не бійся експериментувати з кольорами.

serhiikovalskiДата: Среда, 10.12.2025, 21.28.08 | Сообщение # 4
Домоседка

Наградки и призы:
Дякую, мужики, звучить реально. Зайшов за посиланням — виглядає нормально, та й вибір великий. Думаю, візьму щось із напіввовни, щоб точно не схибити. Якщо моя завтра буде в захваті, скажу, що це ваш колективний успіх.

yuriy_hrynevskyДата: Четверг, 11.12.2025, 14.15.03 | Сообщение # 5
Читательница

Наградки и призы:
Та без проблем, головне — не бери надто тонку нитку, бо тоді вона скаже: «Ой, це на шкарпетки, а я хотіла светр». І все, опівнічний квест забезпечений. А так — зробиш подарунок і ще й плюсик у карму отримаєш.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025