Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Чи варто відправляти дитину на мовний табір у Словаччині?
serhiikovalskiДата: Пятница, 02.01.2026, 16.35.33 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Маю дитину 14 років, і задумався про літній мовний табір. Багато варіантів, але не знаю, чи реально це працює за кордоном, особливо в Словаччині. Чув, що там близька культура та мова для українців, але все одно трохи страшно відпускати. Хто вже пробував щось подібне?

yuriy_hrynevskyДата: Пятница, 02.01.2026, 16.36.36 | Сообщение # 2
Домоседка

Наградки и призы:
Мій син був у подібному таборі минулого літа. Спершу теж хвилювався — “а що, якщо йому буде важко з мовою?”. Виявилось, що словацька досить схожа на українську, і адаптація пройшла швидко. Дитина повернулась захоплена новими друзями та практикою мови.

viktorkoroviakДата: Пятница, 02.01.2026, 16.39.10 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Я дивився кілька пропозицій, і реально цікаво виглядає https://slovakstudy.com/uk/movnij-tabir/  Там не тільки навчання, а й супровід, інтеграція, проживання. Син моїх друзів був минулого року — каже, що і вчителі класні, і програма насичена, а діти швидко влилися в колектив. Плюс, батьки завжди в курсі всього

serhiikovalskiДата: Пятница, 02.01.2026, 16.40.06 | Сообщение # 4
Домоседка

Наградки и призы:
Цікаво чути про живий досвід. Для мене важливо, щоб і безпечно, і цікаво, і щоб реально користь для мови була. Звучить, ніби там є структура і підтримка, а не просто “відправили і надіялись”.

yuriy_hrynevskyДата: Пятница, 02.01.2026, 16.40.47 | Сообщение # 5
Домоседка

Наградки и призы:
Так, головне — не просто табір, а саме організований, з супроводом. Бо моя дитина добре заговорила після такого табору, і ми бачили прогрес вже за тиждень. Плюс ще й знайомства з однолітками з інших країн — це круто для самостійності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026