|
Ми ведемо переговори щодо придбання земельної ділянки
|
|
andrewferk581 | Дата: Вторник, 09.09.2025, 20.59.24 | Сообщение # 1 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Ми ведемо переговори щодо придбання земельної ділянки в межах населеного пункту для будівництва, і для нас критично важливо, щоб договір купівлі-продажу землі був не лише юридично виваженим — з чіткими умовами передачі права, розмежуванням відповідальності, штрафними санкціями, запобіжниками, — а й враховував технічні аспекти: актуальність меж ділянки, наявність обтяжень, інженерна мережа на місцевості, тощо. Чи може ваша компанія підготувати такий документ у рамках комплексного супроводу — включно з технічною перевіркою меж, зверненням до кадастрових органів та забезпеченням законного, прозорого, безпечного оформлення угоди згідно з усіма державними вимогами?
|
|
|
|
andrusha3567 | Дата: Вторник, 09.09.2025, 21.50.14 | Сообщение # 2 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Я коли купував землю під будівництво, думав, що головне — знайти гарну ділянку, а вже договір купівлі-продажу землі — то так, формальність. Але виявилось, що саме там криється найбільше «пасток». Неправильно прописані умови чи якісь дрібні деталі — і ти ризикуєш залишитися без грошей і без ділянки. Я не юрист, тому вирішив не гратись у лотерею. Знайомий порадив звернутись у CLC GROUP, які займаються юридичним та інженерно-технічним супроводом. В них є окрема послуга з підготовки договорів купівлі-продажу землі, де все перевіряється до найменшої букви. Посилання тут — https://clcgroup.com.ua/poslugi....u-zemli . Чесно кажучи, коли отримав готовий договір, видихнув з полегшенням. Жодних зайвих ризиків, усе прозоро і зрозуміло. Як на мене, краще витратити трохи на професіоналів, ніж потім роками судитися.
|
|
|
|