Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: MamaVika  
Як це – ультразвукове видалення зуба у ID Dent?
tbes50203Дата: Вторник, 29.07.2025, 12.00.59 | Сообщение # 1
Читательница

Наградки и призы:
Я ніколи не думав, що доведеться видаляти зуб, але ситуація склалась так, що карієс переріс у щось серйозніше, і терміново потрібно було вирішувати. Дуже боявся, бо уявляв собі стандартне видалення з болем і страшними звуками бормашини. Знайшов клініку ID Dent, де розповіли про ультразвукове видалення – це новий метод, де зуб видаляють м’яко, без зайвих травм, а процедура проходить практично без болю. Я був приємно вражений, бо лікарі, зокрема головний лікар Броєв Володимир Рафаелович, дуже професійно все пояснили і підтримували під час процедури. Звук приладу зовсім не такий, як у звичайній стоматології, і після видалення я майже не відчував болю. Здорово, що такі технології вже доступні, тепер не так страшно йти до стоматолога.

evanduke324Дата: Пятница, 01.08.2025, 12.42.39 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
У мене був схожий досвід, коли довелося видаляти зуб у клініці Id Dent саме за допомогою ультразвукової технології. Я давно шукав спосіб, щоб уникнути класичних проблем із болем та тривалим загоєнням. Лікарі клініки, зокрема головний лікар Броєв Володимир Рафаелович, дуже уважні і розповіли про всі плюси такого методу. Для мене це було важливо, бо відчуття контролю зменшують страх. Якщо хтось хоче більш детально розібратися, ось цей ресурс https://iddent.com/uk....rurgija я часто використовую, щоб дізнатись про новітні стоматологічні технології. Там чітко пояснено, як ультразвуковий метод розщеплює тканини акуратно і без зайвих травм, що реально допомагає швидше одужати. Це ідеально для тих, хто боїться традиційного видалення.

thiefcrazy98Дата: Пятница, 01.08.2025, 22.35.54 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Думаю, у будь-якій медичній процедурі завжди є певна доля випадковості. Навіть коли все зроблено по найсучасніших стандартах, організм може по-різному реагувати, і це трохи лякає. В такі моменти важливо залишатися спокійним і довіряти професіоналам, але іноді відчуваєш, що неможливо повністю контролювати, як саме все пройде. Можливо, це і є одна з причин, чому навіть досвідчені люди іноді нервують перед процедурами, хоч і розуміють, що робиться все для їхньої ж користі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025