Чи хтось вже має досвід співпраці з цією організацією?
|
|
tbes50203 | Дата: Среда, 26.03.2025, 23.43.06 | Сообщение # 1 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Привіт! Останнім часом я все більше цікавлюся різними організаціями, які займаються реабілітацією дітей з ДЦП, і натрапив на "Fizio". Чи хтось вже має досвід співпраці з цією організацією? Яким чином вона допомагає дітям, і які методи реабілітації вони використовують? Я чув, що вони пропонують інноваційні підходи, але мені важко зрозуміти, наскільки це ефективно на практиці. Якщо хтось стикався з "Fizio", поділіться своїм досвідом! Чи варто звертатися до них за допомогою? Дуже цікаво почути думки інших.
|
|
|
|
evanduke324 | Дата: Четверг, 27.03.2025, 01.34.40 | Сообщение # 2 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Привіт! Я особисто працював з https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ кілька років тому, коли ми з родиною зверталися туди для реабілітації нашої дитини. На мою думку, це справжній прорив в області лікування ДЦП в Україні. Організація використовує дуже комплексний підхід, і в кожному з них є конкретна мета — не тільки полегшення симптомів, а й максимально можливе покращення фізичних можливостей дитини. Наприклад, вони працюють не тільки з фізіотерапевтами, а й з психологами, логопедами та спеціалістами з нейропсихології, щоб комплексно підходити до кожного аспекту розвитку. У "Fizio" ми пройшли курс лікувальної фізкультури, масажів, спеціальних водних процедур і навіть заняття з роботизованими пристроями, які є в їх арсеналі. Одним із найцікавіших методів є використання екзоскелетів для дітей, що дає можливість дітям з ДЦП працювати над своїм ходінням. Це неймовірно мотивує малюків, адже вони відчувають, що можуть щось робити, а це величезний прогрес, оскільки часто такі діти відчувають себе обмеженими у своїх можливостях.
|
|
|
|
thiefcrazy98 | Дата: Четверг, 27.03.2025, 15.37.27 | Сообщение # 3 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Я абсолютно погоджуюсь з попереднім учасником. Загалом, "Fizio" — це організація, яка дійсно змінює життя дітей з ДЦП. Я не маю досвіду особисто, але мої знайомі скористалися їхніми послугами, і я бачив чудові результати. Також важливо, що це не просто лікування, а й психологічна підтримка для батьків, тому що допомога дітям вимагає не тільки фізичних зусиль, а й моральних. Сьогодні важливо мати такі організації, що допомагають зберігати надію та підтримують родини в непростий період.
|
|
|
|