Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: MamaVika  
Досвід реабілітації після травм спинного мозку
tbes50203Дата: Вторник, 11.03.2025, 11.19.45 | Сообщение # 1
Читательница

Наградки и призы:
Привіт усім! Мене цікавить досвід реабілітації після травм спинного мозку. Я чув про організацію "Fizio", яка спеціалізується на допомозі таким пацієнтам. Хтось із вас мав досвід співпраці з цією організацією? Моїй сестрі нещодавно діагностували травму спинного мозку, і ми в пошуках хороших центрів для реабілітації. Декілька знайомих порадили "Fizio", але мені цікаво, чи варто довіряти саме їй? Як проходять курси реабілітації, чи є реальні результати? Буду вдячний за будь-які поради!

evanduke324Дата: Вторник, 11.03.2025, 13.54.46 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
Можу поділитися власним досвідом, оскільки моя мама після травми спинного мозку проходила реабілітацію саме в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/. Можливо, для вас це стане корисною інформацією. Я вважаю, що ця організація дійсно варта уваги, якщо мова йде про реабілітацію після таких серйозних травм. По-перше, у них дуже професійний підхід. Ми спочатку були трохи скептично налаштовані, бо знаєте, для людей, які потрапляють у таку ситуацію, вибір центру – це не просто питання ціни, а й питання життя та майбутнього. У "Fizio" працюють лікарі, реабілітологи, фізіотерапевти та психологи, кожен з яких дійсно спеціалізується на травмах спинного мозку. Для нас це було важливо, тому що не кожен центр може похвалитися такою спеціалізацією. Курси реабілітації в "Fizio" дуже індивідуальні. Перш ніж розпочати програму, проводиться детальний огляд і обговорення потреб пацієнта, що включає не тільки фізичний стан, а й психологічний аспект. Вони підбирають спеціальну програму вправ, яка включає як фізіотерапію, так і використання новітніх методик, наприклад, нейростимуляції та тренажерів для реабілітації спинного мозку

thiefcrazy98Дата: Вторник, 11.03.2025, 15.39.45 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Цікаво, що ви згадали "Fizio", бо я теж чув багато хорошого про цю організацію, хоча сам не мав досвіду її використання. Як на мене, реабілітація після травм спинного мозку – це дуже складний і тривалий процес, і важливо знайти саме ту установу, де лікування буде максимально персоналізованим і спрямованим на відновлення функцій, а не просто на підтримку життєдіяльності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025