annanaseban | Дата: Среда, 12.08.2026, 22.02.16 | Сообщение # 1 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
Для мене покупка манґи — це завжди трохи більше, ніж просто придбання чергової книги. Я люблю поступово збирати серії, стежити за оформленням томів і бачити, як з окремих видань формується цілісна колекція. Саме тому до вибору магазину ставлюся досить уважно. Цього разу замовлення оформлювала в інтернет-магазині книг Сенс і залишилася дуже задоволена результатом sens.in.ua/manga/ Найперше привернув увагу асортимент, адже приємно мати можливість вибирати серед різних манґ, а не шукати кожне видання окремо на десятках ресурсів. Дуже сподобалося й те, що сам сайт дозволяє без поспіху переглянути потрібні книги та визначитися з покупкою. Отримані томи також не розчарували. Якість друку хороша, ілюстрації виглядають чітко, обкладинки мають акуратний вигляд. Для колекціонера такі деталі справді важливі, тому що хочеться, аби книги не лише приносили задоволення під час читання, а й красиво виглядали на полиці. Ще один плюс — загальна простота покупки. Не виникло відчуття, що для звичайного замовлення потрібно пройти складний квест. Усе досить зрозуміло й логічно. У результаті отримала саме те, заради чого робила замовлення: гарні видання, які хочеться перечитувати та зберігати. Тепер Сенс для мене — один із магазинів, куди варто заглядати, коли з'являється бажання поповнити колекцію новою манґою.
|
|
|
|