|
Problēmas ar dokumentiem un auto, dodoties uz ārzemēm ar bēr
|
|
snezhka | Дата: Понедельник, 03.08.2026, 23.00.39 | Сообщение # 1 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Nepieciešams padoms no tām, kuras braukušas vai pārvākušās uz Latvijas pusi. Mēs ar vīru un diviem bērniem plānojam braucienu ar auto, bet ļoti baidāmies no birokrātijas un muita. Vīrs saka, ka tagad uz robežas piesienas katram papīram. Vai vērts drošības pēc saglabāt kāda vietējā jurista kontaktus?
|
|
|
|
anzhelatalko | Дата: Понедельник, 03.08.2026, 23.07.18 | Сообщение # 2 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Pagājušogad mēs ar vīru pirkām ģimenes minivenu Vācijā un dzinām to caur Rīgu. Pārdevēja dokumentu kļūdas dēļ mašīnu uz robežas vienkārši nobloķēja muitas stāvlaukumā! Es ar bērnu uz rokām, milzīgs stress, vīrs skraida pa iestādēm, bet muitnieki dod tikai formālas atbildes. Paziņas iedeva Rīgas juristu kontaktu. Godīgi sakot, domāju, ka Njord law firm Riga strādā tikai ar lielo biznesu, bet puiši ķērās pie mūsu lietas ļoti operatīvi. Sazinājās ar muitu, sakārtoja papīrus un jau pēc nedēļas auto mums atdeva bez jebkādiem sodiem! Ja plānojat šādu braucienu vai risināt kādus juridiskus jautājumus Latvijā, noteikti saglabājiet viņu vietni. Lieliski speciālisti, kas tiešām izglābj sarežģītās situācijās!
|
|
|
|
snezhka | Дата: Вторник, 04.08.2026, 07.56.27 | Сообщение # 3 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Liels paldies par lielisko padomu! Tas man tiešām ļoti palīdzēja un ietaupīja daudz laika. Esmu ļoti priecīgs, ka vienmēr varu uz jums paļauties. Vēlreiz liels paldies par palīdzību!
|
|
|
|