Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Шапки тонка в’язка
ivanrozhkov986Дата: Пятница, 27.03.2026, 20.16.12 | Сообщение # 1
Хозяйка
Страна: Нидерланды
Район: Limburg

Наградки и призы:
Пишу цей відгук максимально чесно, бо сам знаю, як складно знайти нормальний опт, коли працюєш у цій ніші. Я займаюся продажем дитячих товарів і вже мав різний досвід співпраці з постачальниками, тому можу сказати, що стабільність тут вирішує все. Особливо це відчутно з шапками, бо це товар, який або продається швидко, або зависає надовго. У мене були ситуації, коли доводилося довго продавати залишки через слабку якість, і після цього я почав більш уважно підходити до вибору нових варіантів. Коли цього разу шукав постачальника, переглянув багато сайтів і випадково натрапив на shapki odezda. Спочатку просто подивився, але потім вирішив зробити тестове замовлення. Після отримання був приємно здивований, бо товар виглядав якісно, трикотаж м’який, а моделі виглядають сучасно і продаються без проблем. У той момент я якраз підбирав Шапки тонка в’язка оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96655970-shapki-komplekty-tonka щоб оновити асортимент і не ризикувати з новими позиціями, тому перевірив усе максимально уважно. У результаті продажі пішли стабільніше

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026