ivanrozhkov986 | Дата: Среда, 25.03.2026, 22.19.22 | Сообщение # 1 |
|
Хозяйка
Страна: Нидерланды
Район: Limburg
Наградки и призы:
|
Я вирішив написати свій відгук, бо сам не раз стикався з ситуацією коли важко знайти нормального постачальника і доводиться витрачати багато часу на пошуки та перевірки. Я займаюся дитячими товарами і знаю що саме дрібні деталі часто вирішують чи буде товар продаватися чи залишиться лежати без руху. Особливо це стосується шапок, бо тут покупці одразу помічають якість матеріалу і зовнішній вигляд. У мене вже були невдалі закупівлі коли товар виглядав добре тільки на фото а в реальності не відповідав очікуванням і це створювало проблеми з продажами. Після цього я став більш уважним і почав перевіряти нові варіанти максимально обережно щоб не повторювати ті ж самі помилки. Коли цього разу шукав новий варіант для оновлення асортименту, натрапив на shapki odezda і вирішив спробувати зробити тестове замовлення. Після отримання можу сказати що залишився задоволений бо товар виглядав акуратно, трикотаж м’який, шви рівні і без явних дефектів. Саме в той момент мені потрібно було знайти Дитячі трикотажні шапки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96654043-detskie-trikotazhnye-shapki щоб закрити потребу по сезону і не ризикувати з сумнівними варіантами, тому я уважно перевірив кожну позицію перед тим як виставити її на продаж. У результаті кілька моделей почали продаватися швидше ніж я очікував і це стало для мене хорошим сигналом що вибір був правильний. Також хочу відзначити що не було проблем зі спілкуванням, відповіли швидко і без зайвих затримок, що теж важливо коли ти сам ведеш закупівлі. Зараз планую продовжувати співпрацю бо бачу результат і це головне для мене як для продавця.
|
|
|
|