|
Таблетки для аборту - де купити законно
|
|
kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 13.44.43 | Сообщение # 1 |
|
Хозяйка
Наградки и призы:
|
Чула, що існують таблетки для переривання вагітності і їх можна купити самостійно. Але не розумію, чи це законно і чи безпечно без лікаря. Хтось розбирається в цьому питанні?
|
|
|
|
makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 20.02.08 | Сообщение # 2 |
|
Хозяйка
Наградки и призы:
|
Це дуже важливе питання і відповідь тут однозначна - препарати для медикаментозного переривання повинен призначати і контролювати тільки лікар, самостійне застосування без огляду і УЗД може бути небезпечним для здоров'я. Ціни на усі методи переривання в нормальних клініках вже включають вартість препаратів у загальну суму - тому окремо купувати таблетки десь в інтернеті немає сенсу ні фінансово ні з точки зору безпеки. Лікар підбирає конкретну схему прийому і дозування індивідуально - те, що підійшло одній жінці, може не підійти іншій з іншим терміном або станом здоров'я. Я знайшла докладну інформацію про те як відбувається медикаментозний метод ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і це розвіяло всі мої питання про процес. У Світлані мені видали препарати прямо в клініці і пояснили покроково що і коли робити - плюс я могла зателефонувати в будь-який момент якщо щось насторожить. Не ризикуй здоров'ям заради економії - звертайся до фахівців.
|
|
|
|