Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Лікування полінейропатії
ivanrozhkov986Дата: Суббота, 22.11.2025, 22.32.49 | Сообщение # 1
Домоседка
Страна: Нидерланды
Район: Limburg

Наградки и призы:
Пишу сюди, бо знаю, як складно знайти нормального спеціаліста, коли починаєш відчувати проблеми з нервовою системою. У мене був довготривалий біль, поколювання, відчуття, що ноги “не мої”, інколи навіть відмовляли м’язи. Спершу звертався в різні центри, але все закінчувалося загальними рекомендаціями. Коли знайомий порадив клиника Континиум, вирішив спробувати, адже чув, що в Continuum займаються складними випадками. Лікар оглянув мене, призначив МРТ та електронейроміографію, а потім розповів, які методи можуть дати результат. Особливо він зосередився на тому, що ключову роль у моєму випадку відіграє метод, який застосовується у лікуванні полінейропатії https://continuum.com.ua/poslugy/nejromiopatiya оскільки дає можливість зменшити біль і повернути нормальну чутливість. Після кількох процедур я реально відчув полегшення — ноги перестали німіти, з’явилася впевненість у русі. Атмосфера в клініці дуже дружня, все спокійно, без зайвої метушні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025