Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Життя на пенсії
vi3665804Дата: Понедельник, 24.10.2022, 15.35.09 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Доброго дня! Нещодавно на пенсії, але досі не можу розрахувати свій бюджет, мені просто не вистачає пенсії, добре, що є ще заощадження. Підкажіть, як ви живете на пенсію?

ivaskinasnezanaДата: Понедельник, 24.10.2022, 17.40.18 | Сообщение # 2
Домоседка

Наградки и призы:
Зараз існує безліч варіантів підробітку для пенсіонерів, відкриваються мовні курси та заняття з комп'ютерної грамотності спеціально для людей похилого віку. Крім того, заслужений відпочинок - це відрізняючи можливість зайнятися своїми улюбленими справами, на які раніше не було часу. Хочу порадити вам прочитати цю статтю https://maroz.com.ua/zarabotok-na-pensii-mif-ili-realnost/ , там багато корисного зможете знайти для себе.

AngelinaДата: Среда, 03.09.2025, 09.18.58 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Пенсійний фонд збільшив фінансування пенсій: що це означає для пенсіонерів?

Друзі, з'явилася важлива новина: Пенсійний фонд України (ПФУ) оголосив про збільшення фінансування пенсійних виплат. Це означає, що вже в найближчий час частина пенсіонерів може отримати підвищені виплати або принаймні стабільніші виплати без затримок.
Ключовим фактором такого кроку стало покращення надходжень до бюджету ПФУ, зокрема за рахунок єдиного соціального внеску (ЄСВ) та додаткових дотацій з держбюджету. Також можливо, що це частина загального курсу на індексацію пенсій та соціальну підтримку людей похилого віку.
Для пенсіонерів це може означати:
своєчасні виплати;

можливе підвищення пенсій у рамках чергової індексації;

стабільні перспективи на майбутнє, особливо в умовах економічної нестабільності.

Що думаєте з цього приводу? Чи відчули вже якісь зміни у виплатах? Як вважаєте, чи зможе Пенсійний фонд забезпечити стале зростання пенсій і надалі?
https://znaj.ua/tag/pensiyniy-fond

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025