|
|
Посмотри может у кого то сегодня юбилей...
|
|
|
|
Преимущества ставок в БК Favorit
|
|
AleX_Stasiuk | Дата: Вторник, 05.07.2022, 13.46.11 | Сообщение # 1 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
Нашел статью в которой детально рассказывается как правильно делать ставки в БК Фаворит. Ведь уже можно делать ставки на спорт, не выходя из дома, и для заключения пари достаточно просто отправиться на сайт букмекера. В БК Favorit у вас будет богатый выбор дисциплин. На сайте также регулярно появляются ставки на политические и социальные события. А главное возможность получить интересные бонусы. Все о нем можете прочесть здесь.
|
|
|
|
pavelguk72 | Дата: Понедельник, 08.08.2022, 12.47.44 | Сообщение # 2 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Дорогие друзья, хочу с Вами поделиться статьей про букмекерские конторы с бездепозитным бонусом: виды и особенности поощрений https://1nsk.ru/news....ij.html . Сейчас просто играть на букмекерской конторе это уже не то, а вот играть и получать бонусы и оставаться в плюсе, вот что сейчас нужно абсолютно каждому из нас. Рекомендую данную статью про букмекерские конторы с бездепозитным бонусом: виды и особенности поощрений. Пришло время зарабатывать настоящие деньги.
|
|
|
|
Fetef | Дата: Понедельник, 28.11.2022, 14.45.21 | Сообщение # 3 |
|
Читательница
Страна: Соединенные Штаты
Район: Arizona
Наградки и призы:
|
Действительно, важно узнать больше про букмекерские конторы, чтобы выбрать наиболее подходящую лично вам, и не совершить ошибку в процессе осуществления этого самого выбора. Я считаю, что это должно быть предельно осмысленным действием, так что всегда мониторю рейтинги https://www.ostro.org/company_news/626219/ - максимальная доступность, предельная осмысленность, и неплохая проверка на надёжность контор. Играйте и выигрывайте, сделав свой выбор!
|
|
|
|
pashikse | Дата: Понедельник, 27.03.2023, 19.48.55 | Сообщение # 4 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
Бонусы дали, как и было обещано. Правда я их успел быстро проиграть.))) Выиграть получилось уже со своих и не маленькую сумму. Пока еще не все в приложении проверил, но в целом нравится, удобное. Загрузил с их сайта 1вин. Если нахожусь дома, то делаю ставки с компа, так превычней!
|
|
|
|
valet | Дата: Воскресенье, 30.04.2023, 21.52.35 | Сообщение # 5 |
Домоседка
Район: Киев
Наградки и призы:
|
якось всього лиш 1ин єдиний раз спробував зробити ставки на спорт через офіційного букмекера www.footboom1.com/betting/bookmaker/favbet/bonus фавбет на ігру наві в дота 2, в якій вони виграли і з того час постійно ставлю на кіберспорт і все в мене виходить!
|
|
|
|
rowen9780 | Дата: Суббота, 21.03.2026, 12.20.21 | Сообщение # 6 |
|
Хозяйка
Наградки и призы:
|
Mənim hekayəm bir az fərqlidir, çünki hər şey uzaqdan, Braziliyadan başladı. Həyat yoldaşım işlə əlaqədar üç ay São Pauloda ezamiyyətdə idi, mən də ona qoşulmuşdum. İlk dəfə idi ki, Cənubi Amerikaya gedirdim, hər şey mənim üçün maraqlı və yeni idi. Rəngarəng küçələr, samba ritmləri, insanların enerjisi – hər şey məni özünə cəlb edirdi. Amma həyat yoldaşım gündüzlər işdə olurdu, mən də oteldə tək qalırdım. Portuqal dilimi çox yaxşı bilmirdim, şəhəri təkbaşına gəzməyə bir az qorxurdum. İlk günlər maraqlı idi, amma zaman keçdikcə cansıxıcılıq başladı. Oteldə televizora baxa-baxa vaxt keçirmək mənim üçün çətin idi. Bir gün otelin lobbisində oturmuşdum, telefonuma baxırdım. Yanımdakı masada bir nəfər, yerli bir adam idi, telefonunda bir oyun oynayırdı. O qədər həyəcanlı idi ki, mən də maraqla baxmağa başladım. Birdən o, qalib gəldi və elə bir sevindi ki, mənə də təbəssüm keçdi. O, mənim maraqla baxdığımı görüb, ingiliscə “Sən də oynamaq istəyirsən?” dedi. Mən utandım, “Bilmirəm, heç oynamamışam” dedim. O, gülümsədi və əlindəki telefonu mənə uzatdı. Həmin Braziliyalı adam mənə oyunun qaydalarını izah etməyə başladı. Onun ingiliscəsi çox yaxşı deyildi, amma jestləri, mimikaları ilə hər şeyi başa saldı. Mən o qədər maraqlandım ki, axşam həyat yoldaşıma danışdım. O da dedi: “Niyə də yox? Heç olmasa vaxtın keçər.” Ertəsi gün özüm araşdırmağa başladım. Braziliyada bu cür platformalar çox populyar imiş, insanlar bunu bir əyləncə kimi qəbul edirmiş. Mən də düşündüm ki, əgər məqamıdırsa, niyə olmasın? Amma mənim üçün ən böyük problem dildi. Portuqalca bilmirdim, ingiliscə də o qədər də güclü deyildim. Elə platforma axtarırdım ki, ya Azərbaycan dilində, ya da ən azından rus dilində interfeysi olsun. Bir neçə variant baxdım, amma birində rastlaşdım ki, çox dillər arasında Azərbaycan dili də vardı. Mənə o qədər tanış gəldi ki, sanki evimdə idim. Braziliyada, minlərlə kilometr uzaqda, öz dilimdə bir interfeys görmək mənə böyük rahatlıq verdi. O gün oteldə əyləşib, yavaş-yavaş hər şeyi öyrənməyə başladım. Mənim üçün ən maraqlısı qaydaları anlamaq idi. Braziliyada o Braziliyalı adamın mənə göstərdiyi oyunla buradakı oyunlar arasında oxşarlıqlar var idi, amma fərqlər də çox idi. İnternetdə araşdırma apararkən tez-tez bir ifadə ilə qarşılaşırdım: como jogar mostbet. Braziliyalılar bu ifadəni çox işlədirdilər, mən də maraqlanıb onların yazdıqlarını tərcümə edirdim. İnsanlar öz təcrübələrini bölüşür, məsləhətlər verirdilər. Mən də onlardan öyrəndim. Yavaş-yavaş öz strategiyamı qurmağa başladım. Kiçik məbləğlə başladım, hər dəfə uduzanda analiz edirdim, səhvlərimi başa düşürdüm. Braziliyadakı təcrübəm mənə göstərdi ki, bu işdə ən vacib şey səbrdir. Braziliyalıların enerjisi, onların həyata baxışı – hər şeyi sonuna qədər yaşamaq, nəticədən asılı olmayaraq prosesdən zövq almaq – mənə çox təsir etdi. Günlərin bir günündə, oteldə tək oynayırdım, həyat yoldaşım işdə idi. Havalar çox isti idi, kondisioner işləyirdi, amma yenə də tərləyirdim. Birdən ekranda bir kombinasiya tutdu. O qədər gözəl bir kombinasiya idi ki, qazanc mənim gözlədiyimin çox üstündə idi. Donub qaldım. Əvvəlcə sevinmədim, əksinə, təəccübləndim. Sonra ekran görüntüsü aldım və həyat yoldaşıma göndərdim. O, dərhal zəng vurdu, gülürdü, dedi: “Sən Braziliyada biznes qurmusan?” Mən də güldüm. Həmin axşam yeməyə çıxdıq, həmin qazancın bir hissəsi ilə əsl Braziliya ətini sınadıq. İnanın, o ət o qədər dadlı idi ki, sanki hər lokmada qazancın dadını hiss edirdim. O gecə yeməkdən sonra sahildə gəzərkən həyat yoldaşıma dedim ki, bu səfər mənim üçün çox xüsusi oldu. O soruşdu: “Nəyə görə?” Mən dedim: “Çünki mən burada təkcə yeni bir ölkə kəşf etmədim, həm də özümdə yeni bir maraq kəşf etdim.” Braziliyadan qayıtdıqdan sonra bu marağı davam etdirdim. Amma indi mənim üçün bu, təkcə oynamaq deyil, həm də o Braziliya xatirələrini yaşatmaq üçün bir vasitə idi. Hər dəfə oynayanda o günləri, o isti havada oteldə təkbaşına keçirdiyim saatları, o braziliyalı adamın gülümsəyərək mənə oyunu öyrətdiyi anı xatırlayıram. Mənim üçün bu, sadəcə bir oyun deyil, bir xatirədir. İndi həftədə bir-iki dəfə, axşamlar, işdən sonra, bir fincan çayla birlikdə bir az oynayıram. Heç vaxt çox pul qoymuram, heç vaxt itirdiyimə görə əsəbiləşmirəm. Çünki mənim üçün ən böyük qazanc artıq baş vermişdi – o, Braziliyada, o isti gündə, təsadüfən tanış olduğum bir insan sayəsində mənə göstərilən maraq idi. Dostlarım məndən soruşurlar ki, sənə bu işi kim öyrədib? Mən gülüb deyirəm ki, bir braziliyalı. Onlar əvvəlcə inanmır, sonra maraqlanırlar. Bəziləri deyir ki, bəs dilini bilmirdin, necə öyrəndin? Mən deyirəm ki, oyunun dili yoxdur, hər yerdə eynidir. Amma doğrusu, mənə kömək edən təkcə o braziliyalı deyildi. Həm də o platformanın özü idi ki, mənə öz dilimdə, özümə tanış bir mühitdə öyrənmək imkanı verdi. Braziliyada olanda tez-tez “como jogar mostbet” ifadəsini axtarırdım, çünki portuqalca mənim üçün çətin idi, amma yavaş-yavaş başa düşdüm ki, hər dilin öz qaydası var, hər oyunun da. Əsas odur ki, sən bu qaydaları öyrənəsən, onlara hörmət edəsən. Bu gün o Braziliya səfərinin üstündən bir il keçir. Mən hələ də o günləri xatırlayıram. Həyat yoldaşımla bəzən zarafatlaşırıq: “Gedək yenə Braziliyaya, sən işlə, mən də oteldə oynayım.” Əlbəttə, zarafatdır. Amma həqiqətən də, o səfər mənə bir şey öyrətdi – həyatda hər şey bir-birinə bağlıdır. Bir təsadüf, bir maraq, bir anlıq cəsarət səni tamam başqa bir dünyaya apara bilər. Mən o dünyanı kəşf etdim. Və indi bilirəm ki, harada olmağımdan asılı olmayaraq, istər Bakıda, istər Braziliyada, hər zaman özüm üçün yeni bir şey tapa bilərəm. Sadəcə açıq fikirli olmaq, yeni şeylərə qarşı qapını bağlamamaq lazımdır. Mən qapımı açdım və içəridə təkcə oyun deyil, bütöv bir xatirə, bir macəra, bir özgüvən tapdım. Bu gün də həmin qapını açanda, mən hələ də o Braziliya günəşini hiss edirəm. Və bu, mənə kifayətdir.
|
|
|
|
Закругляем углы на CSS
Закругляем углы на CSS
Закругляем углы на CSS
 | Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026 |  |
 |  |  |
|