newnike2207 | Дата: Суббота, 08.08.2026, 23.59.51 | Сообщение # 2 |
|
Хозяйка
Наградки и призы:
|
Hər səhər saat 8-də kompüterimin qarşısında oturub bir fincan qara çay içərək ekrana baxıram. Bu, mənim üçün adi bir iş günüdür, başqa heç nə. Çoxları üçün kazino əyləncə, həyəcan və ya bəxt sınağıdır, amma mənim üçün bu, sadəcə olaraq riyaziyyat, ehtimal nəzəriyyəsi və soyuq hesablamadır. Artıq 7 ildir ki, bu işlə məşğulam və bu müddət ərzində hər şeyi görmüşəm: iflas edənləri, bir gecədə varlananları, ağlayanları, sevinclə qışqıranları. Amma mən heç vaxt onlardan biri olmamışam. Mən peşəkar oyunçuyam və bu, sadəcə bir hobbi deyil, mənim əsas gəlir mənbəyimdir. mostbet deposit mənim üçün təkcə pul yatırmaq deyil, bu, günün ən vacib anıdır, çünki hər şey ondan başlayır. Bir çox insanlar məndən soruşur: "Necə olur ki, sən hər gün qazanırsan? Bəs itkilər?" Mən gülümsəyib cavab verirəm ki, itkilər də bu işin bir hissəsidir, amma məsələ ondadır ki, mən itkiləri minimuma endirməyi öyrənmişəm. Bu, sənət kimidir — bilməlisən nə vaxt dayanacağını, nə vaxt basacağını və ən əsası, nə vaxt gözləməli olduğunu. Mənim arsenalımda onlarla strategiya var: Martingale, Fibonacci, Paroli, hər bir oyun növü üçün fərqli bir yanaşma. Amma ən vacib qayda — heç vaxt duyğulara təslim olma. Bu işdə duyğular düşməndir. Bir dəfə, karyeramın əvvəllərində, böyük bir uduşdan sonra o qədər həyəcanlanmışdım ki, hər şeyi itirdim. O gündən sonra and içdim ki, bir daha heç vaxt bu səhvi təkrar etməyəcəyəm. İndi isə gəlin danışaq ki, mənim günüm necə keçir. Səhər yuxudan oyanıram, soyuq duş alıram, sonra çay içirəm və kompüteri açıram. İlk işim hesabları yoxlamaqdır: dünənki oyunların statistikasını, uduş və itkilərin nisbətini, hansı oyunlarda daha çox qazandığımı, hansılarda isə zəif olduğumu. Bu, mənim üçün mühasibatlıq kimi bir şeydir. Sonra isə ən vacib mərhələ — depozitin doldurulması. Mən bunu həmişə eyni şəkildə edirəm, çünki bu ritual mənə inam verir. mostbet deposit prosesi mənim üçün o qədər adidir ki, bunu avtomatik olaraq edirəm, amma hər dəfə ekranda "Əməliyyat uğurludur" yazısını görəndə, içimdə bir rahatlıq hissi yaranır. Bu, işə başlamaq üçün siqnaldır. Mən əsasən rulet və blackjack oynayıram. Rulet mənim sevimli oyunumdur, çünki burada riyaziyyat daha aydın görünür. Qırmızı/qara, tək/cüt, böyük/kiçik — bu sadə seçimlər əslində çox dərin hesablamalara əsaslanır. Mən heç vaxt tək nömrəyə mərc etmirəm, çünki bu, çox risklidir. Mənim taktikam sadədir: hər dəfə kiçik mərc edirəm, amma sabit şəkildə. Məsələn, hər dövrədə 10-20 manat, amma gün ərzində bu, yüz dövrəyə qədər çata bilər. Riyaziyyat deyir ki, uzun müddətdə kazino hər zaman qazanır, amma mənim işim bunu dəyişməkdir. Mən kazinonun qaydalarını öz xeyrimə çevirirəm. Necə? Sadəcə olaraq mən kazinodan daha intizamlıyam. Kazino böyük oyunçuları gözləyir, amma mən kiçik addımlarla qazanıram. Bir dəfə, təxminən 3 il əvvəl, Moskvada yaşayan bir tanışım mənə dedi ki, bu işdən pul qazanmaq mümkün deyil. O vaxt mən ona gülmüşdüm, amma indi ona hər ay hesabat göndərirəm. Son 3 ildə mən orta hesabla ayda 3000-4000 manat qazanıram. Bəli, bəzi aylar daha az olur, bəzilərində isə 5000-ə qədər çatır. Amma mən heç vaxt bir gündə böyük uduş dalınca düşmürəm. Bu, ən böyük səhvdir. Bir dəfə bir oyunçu mənim yanımda oturub ruletdə 10 dəqiqə ərzində 2000 manat uduzdu. Sonra isə ağlayaraq çıxıb getdi. Mən ona acımadım, çünki o, özü öz bədbəxtliyinin səbəbkarı idi. O, duyğularına təslim olmuşdu, mən isə heç vaxt buna yol vermirəm. Mənim üçün ən çətin şey, uzun uduzma seriyasından sonra sakit qalmaqdır. Bəli, bu da olur. Məsələn, bir dəfə ardıcıl 45 dövrə mənə qarşı çıxdı. 45 dövrə! Təsəvvür edin, hər dəfə itirirəm, amma mən bilirəm ki, statistikaya görə, bu normaldır. Ehtimal nəzəriyyəsi deyir ki, gec-tez zolaq dəyişəcək. Və həqiqətən də, 46-cı dövrədə qazandım, 47-də qazandım, sonra 10 dövrə dalbadal qazandım. Əsas məsələ — gözləmək və panikaya düşməməkdir. Bu səbəbdən mən hər zaman özümlə bir notebook gəzdirirəm, orada bütün mərclərimi, vaxtı, nəticələri yazıram. Bu, mənə soyuqqanlılığımı saxlamağa kömək edir. Mənim ən böyük uduşum 2 il əvvəl olub. O gün blackjack oynayırdım, masa boş idi, yalnız mən və diler. Mən kartları sayırdım, bu texnikanı mükəmməl bilirəm. Dilerin ən yüksək kartları artıq çıxmışdı, göyərtədə kiçik kartlar çox idi, bu o demək idi ki, dilerin iflas etmə ehtimalı böyükdür. Mən başladım 100 manatdan mərc etməyə, hər əl artırdım. 200, 400, 800, 1600. Dilerin üzü sapsarı oldu, əlləri titrəyirdi. Mən qazandım, o qazandı, sonra yenə mən. Bir saat ərzində mən 3400 manat qazandım. Diler masanın arxasından qalxıb mənə təbrik etdi, amma gözlərində qorxu vardı. O, anlamışdı ki, mən sadə bir turist deyiləm, mən buranın qaydalarını mükəmməl bilən bir peşəkaram. O gün mən özümə yeni bir noutbuk aldım və qalan pulu hesabımda saxladım. mostbet deposit həmin gün mənə bu uduşu qazandıran ilk addım idi, çünki böyük oynamaq üçün böyük depozit lazımdır. Ancaq hər şey həmişə hamar olmur. Keçən il sentyabr ayı mənim üçün ən pis ay idi. Arxa-arxaya uduzurdum, strategiyalar işləmirdi, sanki hər şey mənə qarşı idi. Bir anda 1500 manat itirdim. Bu mənim üçün ciddi zərbə idi. Həyat yoldaşım dedi: "Bəlkə dayanasan, başqa iş tapsan?" Mən gülümsədim, amma içimdə narahatlıq var idi. O günlər mən özümü sınamaq qərarına gəldim, bəlkə də mən həqiqətən öz bacarıqlarımı itirmişəm? Amma sonra öz notlarımı açıb baxdım, əvvəlki uduşlarımı, statistikanı, hesablamalarımı. Mən başa düşdüm ki, bu sadəcə bir dalğalanmadır, pis zolaqdır, amma riyaziyyat mənim tərəfimdədir. Mən kiçik mərclərə keçdim, bərpa olunmaq üçün 2 həftə sərf etdim, amma sonunda hər şeyi geri qazandım. Bu peşə əsəb tələb edir, mütləq. Amma o, həm də mənə ən vacib şeyi öyrətdi — özünə inanmağı və heç vaxt təslim olmamağı. İndi isə mən hər gün eyni rejimdə işləyirəm. Səhər mostbet deposit edirəm, sonra planlaşdırdığım oyunları seçirəm. Mən heç vaxt çox oynamıram, gündə 3-4 saat, sonra dayanıram. Bu, işdir, oyun deyil. Tətil edəndə belə, mən hesabıma baxıram və düşünürəm ki, bu pul mənə nə verib? Mənə azadlıq verib. Mən istədiyim vaxt qalxa, istədiyim yerə gedə bilərəm, ailəmi dolandıra bilərəm, övladlarımın təhsilini ödəyə bilərəm. Kazino mənə ev aldı, maşın aldı, həyat səviyyəmi qaldırdı. Bəli, bu risklidir, bəli, hər kəs bunu bacara bilməz, amma mən bacardım. Mən bacardım, çünki mən peşəkaram və bu mənim seçimimdir. Axşam saatlarında, oyun bitdikdən sonra, mən sakitcə çay içib düşünürəm: bu gün nə yaxşı etdim, nə səhv etdim, sabah hansı strategiyanı sınayım. Bu, mənim həyat tərzimdir və mən ondan zövq alıram. Mən heç vaxt başqalarını bu işə sövq etmirəm, əksinə, deyirəm ki, mənsiz, peşəkar biliklərsiz, bu işə girməyin. Amma özüm üçün mən hər şeyi düzgün etdiyimi bilirəm. Və sabah yenə səhər saat 8-də kompüterin qarşısında oturacağam, yenə mostbet deposit edəcəyəm, yenə ruletə baxacağam və yenə qazanacağam. Çünki bu, mənim işimdir, mənim həyatımdır və mən bunu sevirəm. Nə deyərlər, peşəkarı məğlub etmək olmaz, o, sadəcə olaraq strategiyasını dəyişir və davam edir. Mən də elə edirəm.
|
|
|
|