Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: MamaVika  
Стоматологічні послуги
anzelikafeseckoДата: Суббота, 21.03.2026, 20.51.03 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Клініка MegaDental вразила мене високим рівнем організації та сучасним підходом до встановлення зубних імплантів Перед процедурою мені провели повне обстеження ротової порожнини, зробили комп’ютерну томографію щелепи та тривимірне планування імплантації, що дозволило максимально точно підібрати місце для кожного імпланта і мінімізувати будь-які ризики. Використовувалися сертифіковані імпланти та стерильні інструменти, а лікар пояснив механізм приживлення і дав детальні рекомендації щодо догляду після установки. Процедура пройшла швидко та безболісно, після чого я вже через кілька днів відчувала комфорт при жуванні і повну функціональність зубів. Вражає не лише професіоналізм лікарів, а й їх уважність: вони завжди готові відповісти на будь-які питання і пояснити кожен нюанс лікування. MegaDental – це клініка, де поєднуються сучасні технології та турбота про пацієнта, а результат виправдав усі мої очікування.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026