Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: MamaVika  
Як вибрати фарбу, щоб не пересушити волосся?
la2217596Дата: Понедельник, Вчера, 21.13.01 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Дівчата, привіт! Підкажіть, будь ласка, хто як обирає фарбу для волосся? Я вже давно хочу трохи освіжити колір, але боюсь пересушити кінчики, бо й так волосся інколи вередує. Прочитала купу відгуків, але чим далі читаю, тим більше гублюсь. Може, хтось має свій улюблений бренд або критерії, на що дивитися в складі? І ще цікаво — де зараз найкраще купувати, щоб точно не нарватися на підробку?

olkamaslova761Дата: Понедельник, Вчера, 21.18.45 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
Після довгих вагань я все ж вирішила оновити свій образ і зробила ставку на фарбування, але хотілося чогось м’якого й делікатного, без різких запахів і шкоди для волосся. Саме тому я замовила у магазині Headstore фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml  про яку давно чула багато хорошого, і чесно скажу — результат перевершив очікування. Колір ліг рівномірно, без плям, волосся стало м’яким і шовковистим, ніби після салонного догляду. Я була вражена, що засіб настільки делікатний і водночас ефективний, адже саме такої “терапевтичної” дії мені й бракувало. Ніякого пересушення, тільки приємний блиск і дуже природний відтінок, який виглядає доглянуто в будь-якому освітленні. Тепер розумію, чому стільки модниць довіряють саме цьому бренду та чому колористи радять його як універсальний і безпечний варіант. Якщо хочеться змін без шкоди для локонів — справді раджу купити L'Oreal Professionnel, бо сервіс чудовий, доставка швидка, а якість перевірена на власному досвіді.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025