la2217596 | Дата: Четверг, 13.11.2025, 10.02.12 | Сообщение # 1 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
От чесно, відчуваю себе мисливцем за книжками 😄 Постійно шукаю онлайн-магазин, де є все — і новинки, і старі добрі видання. Не хочу бігати по десяти сайтах, а мати один улюблений, де можна знайти будь-що. Може, хтось уже відкрив для себе таке книжкове «Ельдорадо»? Поділіться, дуже цікаво!
|
|
|
|
HzBoy | Дата: Четверг, 13.11.2025, 10.12.25 | Сообщение # 2 |
|
Домоседка
Район: Николаевская Область
Наградки и призы:
|
Читання для мене – це як відпочинок для душі, і я завжди шукаю книги, які викликають справжні емоції. Нещодавно відкрила для себе «Кістки серця» Коллін Гувер https://balka-book.com/ua/sovremennaya-proza-2608/kstki-sertsya-311652 і це був вибух почуттів! Авторка вміє з перших сторінок захопити увагу, а її стиль настільки живий, що від книги просто неможливо відірватися. Це не просто любовна історія – це глибока, емоційна подорож у світ людських почуттів, втрат і прощення. Купувала цю книгу на Balka Book — все чітко, швидко, без жодних проблем. Дуже сподобалася зручна навігація сайту, приємні ціни та блискавична доставка. Книга приїхала вже через два дні після замовлення, у гарній упаковці, без жодного дефекту. Тепер усім друзям раджу Balka Book, бо це не просто магазин, а місце, де дбають про комфорт читача.
|
|
|
|