|
Хто носить браслети — для стилю чи як оберіг?
|
|
serhiikovalski | Дата: Понедельник, Вчера, 18.49.50 | Сообщение # 1 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
Колись думав, що браслети — то чисто прикраси для фотосесій. Але минулого літа купив шкіряний, просто бо сподобався, і от уже пів року не знімаю. Каже дружина — «це твій талісман». Може, і справді щось у цьому є. Бо коли вдягаєш — ніби трохи впевненіший стаєш.
|
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Понедельник, Вчера, 18.50.13 | Сообщение # 2 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Та я теж раніше сміявся з тих, хто носить «шкіряні мотузки». А потім брат подарував браслет з латунною вставкою — зараз без нього як без годинника. Тут, певно, справа не у вірі, а в тому, що річ своя, жива. Особливо коли зроблена руками, а не штампом із Китаю
|
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Понедельник, Вчера, 18.51.53 | Сообщение # 3 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
А я дивлюсь на це трохи інакше. Для когось браслет — стиль, для когось — символ, а хтось просто шукає щось унікальне. Я натрапив на класний магазин українських майстрів — там кожен браслет має історію. https://klamra.com.ua/brasleti/ Там є і паракордові, і з нейзильберу, і зі шкіри — не ті, що блищать, а ті, що «говорять» без слів. Я свій замовив у стилі «Черепи та троянди» — виглядає жорстко, але без крикливості.
|
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Понедельник, Вчера, 18.54.09 | Сообщение # 4 |
|
Домоседка
Наградки и призы:
|
Та я якраз про такі й кажу. Щоб був характер, а не просто модна дрібниця. Бо браслет — це як відбиток настрою.
|
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Понедельник, Вчера, 19.00.16 | Сообщение # 5 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Абсолютно. І головне — не купувати, щоб «мати», а щоб воно щось означало для тебе. От тоді навіть проста латунь цінніша за золото.
|
|
|
|