Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Чи справді басейн для вагітних допомагає майбутнім мамам?
serhiikovalskiДата: Понедельник, 18.08.2025, 16.34.29 | Сообщение # 1
Читательница

Наградки и призы:
Коли дружина була на 6-му місяці, ми почали думати, як їй рухатись без навантаження на спину. Чесно, я сам спочатку скептично поставився до ідеї басейну для вагітних, бо здавалось — ну що там такого. Але після перших занять вона приходила додому спокійна, без болю в попереку, і навіть спала краще.

yuriy_hrynevskyДата: Понедельник, 18.08.2025, 16.35.08 | Сообщение # 2
Читательница

Наградки и призы:
О, у нас та сама історія була. Дружина казала, що в воді реально легше дихати й ноги не так набрякають. Я навіть сам почав заздрити, бо поки вона плаває, я сидів у холі з телефоном і кавою :) Якби знав раніше, то відправив би її ще з першого триместру.

viktorkoroviakДата: Понедельник, 18.08.2025, 16.37.36 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Я теж довго вагався, але знайшов варіант, де є спеціальні програми саме для вагітних. Це не просто плавання, а вправи під наглядом тренера і лікаря. Якщо цікаво, ось деталі: https://skyfitness.ua/uk/basejn-dlya-vagitnyh/ Мені сподобалось, що там є ще й консультація, і все в спокійній атмосфері, без «олімпійських» навантажень. Плюс дружина почуває себе більш впевнено і каже, що навіть настрій кращий після занять.

serhiikovalskiДата: Понедельник, 18.08.2025, 16.39.01 | Сообщение # 4
Читательница

Наградки и призы:
Так, підтверджую — після басейну емоційний стан зовсім інший, набагато спокійніше. Мені навіть легше стало, бо бачу, що вона не так мучиться з втомою і болями.

yuriy_hrynevskyДата: Понедельник, 18.08.2025, 16.45.43 | Сообщение # 5
Читательница

Наградки и призы:
А головне — потім народження легше сприймається, бо тіло підготовлене. Тож я тільки «за» такі штуки, хоча сам спершу думав, що це маркетинг. А виходить — реально користь є.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2025