thomas | Дата: Понедельник, 14.04.2025, 16.23.21 | Сообщение # 1 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Дівчата, питання, яке турбувало мене під час вагітності: чи можна їсти суші? Чула багато міфів, тому хочу поділитись тим, що дізналася. Міф №1: Вагітним не можна їсти суші взагалі. Насправді, це не так. Важливо бути обережною з сирою рибою, бо в ній можуть бути бактерії чи паразити, які можуть зашкодити. Тому краще уникати сирих суші. Я особисто вирішила не ризикувати. Міф №2: Тільки овочеві роли або суші з вареною рибою можна їсти. Це правда. Я спокійно їла роли з креветками, бо вони варені, або вегетаріанські суші, де немає риби. Тільки от сирої риби не брала. Міф №3: Суші з авокадо або вареною рибою безпечні. Так, це правда. Авокадо — чудовий інгредієнт, а креветки зазвичай вже варені, тому це абсолютно безпечно для вагітних. Я замовляла суші в QR Pizza в Миколаєві — вони використовують свіжі інгредієнти, тому для себе обирала ролики з вареною рибою чи креветками. Якщо ви вагітні, краще вибирати перевірені місця, де суші готують з високоякісних продуктів. Більше інформації на сайті: https://mk.qr-pizza.ua/ Телефон: 0933900900 А як ви ставитесь до суші під час вагітності? Може, хтось ще має корисні поради? Адрес: Центральний проспект, м. Миколаїв, Миколаївська область, 54000
|
|
|
|