OksiK | Дата: Пятница, 05.03.2021, 15.44.40 | Сообщение # 1 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Хочемо встановити вквартирі пластикові жалюзі на вікна, оскільки конструкції з пластика найдоступніші за ціною, практичні і не вимагають особливого догляду. Але не можемо визначитися з типом. Порадьте, що краще - горизонтальні або вертикальні пластикові жалюзі на вікна?
|
|
|
|
alvianghontsa74 | Дата: Пятница, 05.03.2021, 15.50.14 | Сообщение # 2 |
Читательница
Наградки и призы:
|
Ось посилання на кориснийматеріал, який допоможе вам визначитися, які краще пластикові жалюзі https://www.pobuduy.com/zhaliuz....y-vybir , прочитайте і зробіть висновки.Горизонтальні жалюзі -найбільш невдалий варіант, не естетично, нудно, збирають на себе величезну кількість пилу. Вертикальні більше підходять для офісних приміщень, виняток становлять ті чи інші дуже гарні, з оригінальним малюнком, що виконують ще й декоративну функцію. Як на мене, ідеальнийваріант - рулонні штори, їх вибір величезний. Їх можна встановити як на кожну стулку окремо, так і на весь віконний проріз, вони буваю різної щільності. Якби у мене вікна виходили на північ, я б зробив так: на стулки повісити тонкі напівпрозорі теплого тону, тому що на північній стороні завжди є недостача сонячного світла, а на отвір - щільні, що не пропускають світло, красиві, кольорові з малюнком під інтер'єр. Але це, звичайно, не самий бюджетний варіант.
|
|
|
|
yarik_zinchenko | Дата: Пятница, 02.04.2021, 21.42.27 | Сообщение # 3 |
Читательница
Район: Киев
Наградки и призы:
|
лучше шторы, их постирать проще)
|
|