Посмотри может у кого то сегодня юбилей...

• Страница 1 из 1
  • 1
Що подарувати жінці, яка постійно все координує і тримає на
serhiikovalskiДата: Вторник, 20.01.2026, 11.17.35 | Сообщение # 1
Домоседка

Наградки и призы:
Сидів учора й думав, що подарувати дружині. Вона з тих людей, які «і робота, і діти, і побут», плюс ще постійно щось планує, домовляється, розрулює. Каже, що втомлюється не від навантаження, а від хаосу в голові. Хотілось би подарунок не «для галочки», а щось зі змістом, що реально може допомогти або дати відчуття росту, а не просто ще одну річ у шафу.

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 20.01.2026, 11.20.25 | Сообщение # 2
Домоседка

Наградки и призы:
О, знайома історія. У мене дружина така ж — фактично менеджер у всьому, але без офіційного статусу. Я колись теж ломав голову з подарунками і зрозумів, що квіти й прикраси — це приємно, але коротко. А от коли подарунок дає відчуття, що ти в неї віриш і підтримуєш її розвиток — це зовсім інший рівень. Особливо якщо вона сама часто каже, що хоче «більше системи» у житті.

viktorkoroviakДата: Вторник, 20.01.2026, 11.26.42 | Сообщение # 3
Читательница

Наградки и призы:
Я у схожій ситуації дивився не на речі, а на можливості. Хотілось подарувати щось, що не припаде пилом і не забудеться за тиждень. Випадково натрапив на програму магістра з менеджменту проєктів та процесів у КРОК.
https://bs.krok.edu.ua/magistr-menedzhmentu-proektiv-ta-procesiv/
Мені зайшло, що це не про суху теорію, а про реальні життєві ситуації. Там багато про баланс, процеси й роботу з навантаженням. Як подарунок це виглядає дуже по-дорослому і з повагою.

serhiikovalskiДата: Вторник, 20.01.2026, 11.28.00 | Сообщение # 4
Домоседка

Наградки и призы:
От, ти влучив. Мабуть, саме такий подарунок і має сенс — не здивувати на один вечір, а підтримати на довгу дистанцію. PS: квіти все одно куплю, але вже як доповнення

yuriy_hrynevskyДата: Вторник, 20.01.2026, 11.31.25 | Сообщение # 5
Домоседка

Наградки и призы:
Плюс це ще й сигнал: «я бачу, скільки ти робиш, і хочу, щоб тобі було легше». Для багатьох жінок це важливіше за сам факт навчання. І класно, що це можна поєднувати з роботою та сімʼєю, а не випадати з життя.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Закругляем углы на CSS

Основатель(Администратор) сайта Виктория Ермакова vika-er@bk.ru &Copyright MyCorp © 2026