|
Як ми з дружиною робили ремонт кухні під маленьких дітей
|
|
serhiikovalski | Дата: Среда, Вчера, 23.27.47 | Сообщение # 1 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Ми з дружиною вписались у ремонт кухні після народження дитини, бо старий фасад уже виглядав як мішень для пластиліну. Ділюсь, що спрацювало: 1) шафи без ручок — дитина не відкриє; 2) матові поверхні — мінус відбитки пальців; 3) не економити на петлях, бо дверцята відлетять першими. Облажався з кольором — маркери видно ідеально.
|
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Среда, Вчера, 23.28.23 | Сообщение # 2 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Підтримую про матові. В нас були глянцеві — дружина мила їх так, ніби на поховання готувала. Якщо кухня під дітей, ще раджу ставити фасади з soft-touch покриттям, бо реально не дряпається. І робіть нормальну висоту стільниці, бо ми під дитячий стільчик підлаштовували — тепер самі горбимося
|
|
|
|
viktorkoroviak | Дата: Среда, Вчера, 23.35.13 | Сообщение # 3 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Я теж думав, що "фасади — то просто дверки", а потім дізнався, що є антискретч, термостійкі, вологостійкі, миється все без хімії. Я вибрав ось тут, бо можна подивитися варіанти під різний бюджет і для кухні, де діти господарюють: https://agtplus.ua/facades До речі, важливе відкриття — темні фасади виглядають красиво, але видно весь пил, а світлі — не видно, зате бачиш всі плями від їжі. Обирай, що більше дратує.
|
|
|
|
serhiikovalski | Дата: Среда, Вчера, 23.43.45 | Сообщение # 4 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
О, дякую! Про антискретч не знав. Нам якраз треба, бо дитина тепер ложкою "досліджує твердість поверхонь". Щодо кольору — теж правда, дружина хотіла чорний, але тепер каже, що то була "фаза".
|
|
|
|
yuriy_hrynevsky | Дата: Четверг, Сегодня, 00.24.08 | Сообщение # 5 |
|
Читательница
Наградки и призы:
|
Короткий висновок: у ремонті з дитиною головне не стиль, а "скільки разів на день я це буду протирати?". Далі вже можна думати про красу. Якщо хтось ще проходить це — не соромтесь, задавайте питання, я вже теж пережив і знаю, що біла кухня — не кінець життя
|
|
|
|